ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του Κυρ. Μητσοτάκη


Καθηγητές και σχολικοί φύλακες, που προχώρησαν σε αιφνιδιαστική κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο Παγκράτι, φωνάζοντας συνθήματα κατά των απολύσεων και της διαθεσιμότητας, πραγματοποιούν πορεία προς το υπουργείο .
 
 Καθηγητές και σχολικοί φύλακες που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα έκαναν κατάληψη στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής
Μεταρρύθμισης, φτάνοντας αιφνιδιαστικά στο κτήριο όπου αυτό στεγάζεται στο Παγκράτι.
Αυτή την ώρα έχουν αποχωρήσει από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και πραγματοποιούν πορεία προς υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Συγκεκριμένα, βρίσκονταν στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου, κρέμασαν πανό στην ταράτσα, και κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους βγήκαν στο μπαλκόνι και φώναξαν συνθήματα κατά των απολύσεων και της διαθεσιμότητας, όπως: «Κανένας μαθητής έξω απ' τα σχολεία, κανείς καθηγητής στην ανεργία».

 
Λίγο νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας για να διαμαρτυρηθούν για την αξιολόγηση μαζί με εργαζόμενους της ΠΟΕ – ΟΤΑ.



efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.