ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κύκλωμα εξαπατούσε καρκινοπαθείς

Εμφανιζόταν σε καρκινοπαθείς ως μεσάζων για την προμήθεια «ειδικού φαρμάκου» που υποτίθεται ότι παρασκευάζεται σε ειδικά εργαστήρια από Ρώσους ερευνητές.

Επειθε ότι το σκεύασμα τροποποιούσε το DNA του ασθενούς και σκότωνε τα καρκινικά κύτταρα! Γύρω του μάλιστα είχε άτομα που τον σύστηναν «ανεπιφύλακτα» σε ανθρώπους που ταλαιπωρούνταν από την ανίατη ασθένεια, επειδή και οι ίδιοι είχαν -υποτίθεται- γιατρευτεί...

Πέντε άτομα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ασθενείς.

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30.780 ευρώ, 34 χρυσές λίρες Αγγλίας, 2 οχήματα τύπου τζιπ, βιβλιάρια καταθέσεων και ιατρικές συνταγογραφήσεις.

Ο αρχηγός της σπείρας αναζητείται. Πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει ξανά για αρχαιοκαπηλία και δίνει μάλιστα το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμπάκας...


Η καταγγελία

Οπως προέκυψε, το κύκλωμα είχε ξεκινήσει τη δράση του τον Μάρτιο του 2014. Πριν από λίγες μέρες, στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε ένας 55χρονος εκπαιδευτικός που κατήγγειλε ότι κάποιοι τον είχαν προσεγγίσει και του είχαν υποσχεθεί ότι θα του χορηγήσουν πόσιμο φάρμακο με το οποίο θα γιατρευόταν από όγκο στον εγκέφαλο. Για τον λόγο αυτόν, του είχαν αποσπάσει τμηματικά 95.000 ευρώ.

Ο 55χρονος πήρε την πρώτη δόση, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Πριν παραλάβει τη δεύτερη δόση ενημέρωσε τις Αρχές.

Το ραντεβού κλείστηκε αρχικά στην περιοχή Αγ. Αποστόλων Καλάμου και στη συνέχεια στη Χαλκίδα. Κατά την παράδοση της ουσίας, αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τα δύο άτομα που μετέφεραν το «φάρμακο».

Στο σπίτι του εγκέφαλου της σπείρας βρέθηκαν 34 ιατρικές συνταγές και άλλες, ανυπόγραφες, από τις οποίες εκτιμάται ότι με την ίδια μέθοδο έχουν εξαπατηθεί και άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.