ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας: Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι θα κάνουμε παιδομάζωμα - ΒΙΝΤΕΟ

 Στην Καβάλα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην Πλατεία Καπνεργάτη, απ' όπου κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του ότι, αφού είδαν ότι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν πια με το φόβο του Grexit, του πιστωτικού γεγονότος, της χρεοκοπίας, τώρα προσπαθούν με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε ξεχωριστή κοινωνική κατηγορία.


"Πηγαίνουν στους αστυνομικούς και τους λένε, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τις δουλειές σας, πηγαίνουν στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα φτιάξετε γήπεδο. Πηγαίνουν στους Έλληνες κυνηγούς και τους λένε, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα καταργήσει το κυνήγι. Πηγαίνουν στους χριστιανούς, τους θρησκευόμενους και τους λένε, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κατεβάσει τις εικόνες. Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει και τις γυναίκες. Μόνο αυτό δεν έχουν πει ακόμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Αυτές, όμως, είναι κινήσεις πανικού", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, υπό τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.

 Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με εκπροσώπους του αγροτικού συλλόγου νομού Καβάλας, που τον ενημέρωσαν για το θέμα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ και εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων στις Ιχθυόσκαλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.