ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Οι "πύλες" των βόθρων άνοιξαν ακόμα μια φορά...

Μιλώντας στον Βήμαfm ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε στη στάση που θα κρατήσει την Κυριακή των εκλογών.

«Η μόνη λύση για τους πολίτες είναι να ψηφίσουν Ν.Δ. ή άλλα κόμματα που είναι πρόθυμα να συμβάλλουν στην ευρωπαϊκή διαχείριση της κρίσης. Αυτό είναι η εξήγηση της νοσηρότητας στην προεκλογική εκστρατεία: ότι κοιτάνε πρώτα τον εαυτό τους, μετά λίγο το κόμμα και αδιαφορούν τελείως για την παράταξη και δεν δίνουν μία δεκάρα για το λαό. Μία δεκάρα!

«Όλοι αυτοί είναι απατεώνες και ο λιγότερο απατεώνας και ο πιο σοβαρός απ’ όλους είναι ο Σαμαράς. Εγώ θα ψηφίσω Σαμαρά. Το Ποτάμι το παρατηρώ με πολύ προσοχή από την ίδρυσή του, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν ξέρω τι είναι. Έχει κάθε μορφής απόψεις, ιδεολογίες και εμπειρίες», τόνισε χαρακτηριστικά

Και σημείωσε: «Ποτέ δεν πρέπει να βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα ατύχημα, ένα δυστύχημα για τη χώρα. Είναι απειλή καταστροφής».

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΒΓΕ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΨΗ ΤΗΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΡΩΜΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΥΠΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ.Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ (Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ) ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.