ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Να μην τραυματιστεί κανείς!


 Η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων κήρυξε 24ωρη απεργία για σήμερα, αντιδρώντας στις ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.


 Οι τραυματιοφορείς αναφέρουν ότι στα νοσοκομεία υπάρχει «συμφόρηση» και «ασθενείς "λιμνάζουν" σε κλινικές, καθώς η μετακίνησή τους για εξετάσεις καθυστερεί».

 «Χρόνια τώρα, χωρίς προσλήψεις, αλλά με συνταξιοδοτήσεις και μετατάξεις, τα νοσοκομεία να δουλεύουν χωρίς τραυματιοφορείς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Επίσης τμήματα, όπως τα εξωτερικά ιατρεία, το ακτινολογικό, οι μονάδες τεχνητού νεφρού και αιμοδοσίας, οι μονάδες ακτινοθεραπείας, χημειοθεραπείας και εντατικής θεραπείας «καθυστερούν να εξυπηρετήσουν άλλα περιστατικά όταν οι ασθενείς δεν παραλαμβάνονται εγκαίρως».

 Αναφέρουν επίσης ότι οι καθυστερήσεις αυτές προκαλούν συχνά δυσλειτουργίες στα νοσοκομεία και εντάσεις μεταξύ του προσωπικού, ενώ κάνουν λόγο και για εντατικοποίηση της εργασίας, με επιπτώσεις στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.