ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά σε Δυτική Όχθη και Γάζα


Μια Παλαιστίνια που επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό της Ισραηλινούς συνοριοφύλακες κοντά σε ένα χωριό της Δυτικής Όχθης έπεσε νεκρή από τα πυρά τους, ανέφερε η ισραηλινή αστυνομία.

"Μια απόπειρα επίθεσης με αυτοκίνητο εναντίον συνοριοφυλάκων στο χωριό Σιλουάντ (στα βορειοδυτικά της Ραμάλας) αποτράπηκε. Εντόπισαν την τρομοκράτισσα (...) την πυροβόλησαν και την σκότωσαν", είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Κανείς από τους συνοριοφύλακες δεν τραυματίστηκε.

Σε άλλο επεισόδιο, στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας, Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας Παλαιστινίων που εκτόξευαν πέτρες εναντίον τους και πλησίαζαν στο συνοριακό φράχτη, κοντά στο μεθοριακό πέρασμα Νάχαλ Οζ, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν έναν από αυτούς.

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι εκατοντάδες Παλαιστίνιοι είχαν συγκεντρωθεί κοντά στον φράχτη και προσπαθούσαν να προκαλέσουν ζημιές εκτοξεύοντας πέτρες και καιόμενα ελαστικά.

Για να τους εμποδίσουν να περάσουν τον φράχτη, οι στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον τους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, από τα πυρά σκοτώθηκε ο 22χρονος Χάνι Ουάχνταν.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.