ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Νέα τραγωδία στο Αιγαίο: Νεκροί μετανάστες ανοικτά Λέρου και Σάμου

Δεν έχει τελειωμό η τραγωδία με τους πρόσφυγες που εκτυλίσσεται στο Αιγαίο, καθώς και σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων οι αρχές εντόπισαν δυο σορούς προσφύγων ανοικτά της Λέρου και της Σάμου.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι στα δυτικά της Λέρου, βρέθηκε η σορός μιας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη, η οποία μεταφέρθηκε στο κρατικό θεραπευτήριο Λέρου όπου θα υποβληθείς σε νεκροψία.

Την ίδια στιγμή άντρες του λιμενικού σώματος εντόπισαν και μια δεύτερη σορό, ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων σε περιοχή δυτικά της Σάμου. Η σορός του άτυχου πρόσφυγα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου προς διενέργεια νεκροψίας, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου.

Παράλληλα, σε διάφορες επιχειρήσεις του Λιμενικού και της Frontex στο ανατολικό Αιγαίο τις τελευταίες ώρες, εντοπίστηκαν και διασώθηκαν συνολικά 265 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ συνελήφθησαν δύο διακινητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.