ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ενίσχυση του διεθνούς προφίλ της χώρας.... Χαχαχαχαχαχαχα


 Σε Μόσχα και Βερολίνο θα μεταβεί η Προεδράρα της Δημοκρατίας (στραπή να τον βάραγε),  με στόχο όπως γράφουν "γυμνοσάλιαγκες" sites, την ενίσχυση του διεθνούς προφίλ της χώρας. Είναι ήδη αρκετά δυνατό το προφίλ της Ελλάδας "στα τέσσερα" που την έχουν βάλει οι άθλιες "ελληνικές" κυβερνήσεις και θα πάει και ο Πάκης για να το ενισχύσει.


 Προφανώς για να γράφουν τα "κυβερνητικά site" ότι ο Πάκης θα πάει Μόσχα-Βερολίνο για να ενισχύσει το προφίλ της Ελλάδας, καταλαβαίνει άπαν το πανελήνιο ότι θα πάει γονυπετής να παρακαλέσει τους ηγέτες των δύο χωρών, να μην δημιουργούν προβλήματα και συγκρούσεις στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου καθώτι οι Αμερικάνικες θαλάσιες πλατφόρμες εξόρυξης πετραελαίου και φυσικού αερίου, είναι έτοιμες στα λιμάνια των Η.Π.Α και περιμένουν το πράσινο φώς για αποπλεύσουν για την Ελλάδα.

 Το deal είναι deal. Προφανώς ο Πάκης θα πάει με τον αέρα του "γαμάω και δεν πληρώνω" στον Πούτιν και θα του πει ότι έπρεπε η Ελλάδα να πάρει μέρος στο εμπάργκο κατα της Ρωσίας και ότι είχε υποχρέωση η Ελλάδα να στηρίξει τους ΝΑΖΙ στην Ουκρανία. Αναμένεται απο αυτήν την φιλική συζήτηση, ο Ρώσος πρόεδρος να μείνει ικανοποιημένος και να τον κεράσει δύο τελάρα Βότκα... η χαρά του μπεκρούλιακα Πάκη.

 Πίτα ο Πάκης μετά θα μεταβεί στον Βερολίνο όπου θα συναντηθεί με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον ομόλογο του Γιοακίμ Σβαρτσενέιγκερ Γκάουκ. Σαφώς δεν θα γίνει καμία κουβέντα πέρι πολεμικών αποζημειώσεων και αποζημειώσεων για την παρούσα καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, αλλά αντιθέτως ο Πάκης θα προτείνει η Γερμανία να εισπράττει το 80% των εσόδων απο τις εξορύξεις στο Αιγαίο και αν του προσφέρει και 200 βαρέλια γερμανική μπύρα, είναι διατεθειμένος να παραδώσει και το 100% των εσόδων καθώς και την μάνα του, τον πατέρα του, την αδερφή του, τα εγγόνια του και όλο του το σόι.

 Θα προτείναμε λοιπόν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να κόψει τις μαλακίες και να κάτσει στα αυγά του και να κοιτάξει πως θα αποκαταστήσει την Δημοκρατία στην χώρα που δεν υπάρχει. Αν έστελνε κανέναν πολιτικό φυλακή ας πούμε και του δήμευε την περιουσία, θα ήταν μια αρχή... αλλά αυτο θέλει πρόεδρο με αρχίδια και όχι αρχίδια πρόεδρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.