ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Επιστροφή στις νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ!

Μετά από περίπου 1,5 μήνα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες (σ.σ. τελευταία το 2-1 επί της Βέροιας στις 17/1), επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολη στην Τούμπα. Σκόρερ των δύο γκολ οι Πέλκας (17') και Μακ (77'), με τον Σλοβάκο μάλιστα να είναι ο κορυφαίος απόψε της ομάδας του. Το εντυπωσιακότερο για τους ασπρόμαυρους ήταν οτι απέδυφαν να δεχθούν γκολ, κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές τη φετινή σεζόν.

Ετσι έκαναν σημαντικό βήμα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη 5άδα, καθώς έφτασαν πλέον τους 38 βαθμούς (περνώντας 4ος, αφήνοντας του Αρκάδες στους 33 (6η θέση). Πέμπτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη η ομάδα του Τερεζόπουλου.

Ο Τούντορ είχε και πάλι πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει καθώς εκτός βρίσκονταν οι Χαρίσης, Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ. Ετσι για πρώτη φορά στο βασικό σήμα χρησιμοποίησε τον Τέρι Αντόνις ο οποίος όταν έγινε αλλαγή χειροκροτήθηκε.

Απουσίες υπήρχαν και για τον Αστέρα Τρίπολης, με τη μεγαλύτερη να είναι αυτή του Απόστολου Γιάννου, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε για να συνεχίσει στην Κίνα. Το κενό του ήταν κάτι παραπάνω εμφανές καθώς σχεδόν σε όλο το ματς, οι Αρκάδες ήταν σχεδόν ακίνδυνοι επιθετικά.

Το ματς ήταν μοιρασμένοι σε όλη τη διάρκεια του, εν αντιθέσει με τα περισσότερα παιχνίδια, στην Τούμπα, στα οποία ο ΠΑΟΚ είναι εκείνος που έχει συνήθως την κατοχή.

Η διαφορά όμως ήταν οτι ο δικέφαλος ήταν πιο ουσιαστικός και πιο απειλητικός. Μυστακίδης, Λέοβατς και Πέλκας, συνδυάζονταν ωραία από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να «φλερτάρουν» με ένα γκολ από νωρίς και να το πετυχαίνουν. Στο 17' ο Πέλκας έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ, όταν μετά από κόντρα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε σε αυτόν.

Σε όλο το πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε μόλις μία τελική (στο 24' εκτέλεση φάουλ του Παντελιάδη) και ουσιαστικά δεν απείλησε καθόλου. Προς το τέλος του ημιχρόνου είχαμε αρκετή ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, όμως η κατάσταση δεν ξέφυγε περαιτέρω.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο πεσμένος, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει πως αρκείται σε αυτό το ισχνό προβάδισμα. Ετσι ο Αστέρας πήρε μέτρα στο γήπεδο, όμως και πάλι δεν μπορούσε να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες. Σε μία ανύποπτη φάση, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τεράστιο κενό στην άμυνα των φιλοξενούμενων, με τον Κάτσε να δίνει στον Μακ και εκείνον να περνάει τον Μπαντή για το 2-0.

Μετά από την εξέλιξη, ο Αστέρας έδειξε να παρατάει κι έτσι ο ΠΑΟΚ άγγιξε κι άλλογ γκολ, έχοντας δοκάρι στο 83' με τον Μακ κι ευκαρία στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Χατζηισαΐα.

ΣΚΟΡΕΡ: 17' Πέλκας, 77' Μακ
ΔΟΚΑΡΙ: 83' Μακ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 36' Χατζηισαΐας, 37΄ Κίτσιου, 39' Λέοβατς, 50' Αντώνης - 21' Παντελιάδης, 39' Λούι, 41' Δημούτσος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου (62' Κάτσε), Λέοβατς (82' Κοροβέσης), Τσίμιροτ, Αντόνις (72' Τζιόλης), Πέλκας, Μυστακίδης, Μακ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τερεζόπουλος): Μπαντής, Αλόκο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ντουντού (46' Μούκαμ), Δημούτσος, Χαμντανί, Λούι (80' Φούντας), Μάσα (62' Ιωαννίδης), Μπερτόλιο.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.