ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Εντοπίστηκαν Σομαλοί μετανάστες στην Άνδρο!

Είκοσι πέντε μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα (19/3/2016) στο νησί της Άνδρου.

Όπως αναφέρει το androsnews.gr, πολίτης εντόπισε στο δρόμο πέντε Σομαλούς και τους μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για μετανάστες οι οποίοι όπως εξήγησαν στην Αστυνομία κατευθύνονταν προς την Αττική, αλλά χάλασε η μηχανή της βάρκας στην οποία επέβαιναν και βρέθηκαν στην Άνδρο.

Οι υπόλοιποι είκοσι μετανάστες εντοπίστηκαν στα Άχλα ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Άνδρου.


Όλοι οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για ταυτοποίηση με το Κέντρο Υγείας του νησιού να είναι σε επιφυλακή σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί ιατρικής φροντίδας.

Οι 25 μετανάστες, 23 Σομαλοί και 2 Πακιστανοί, ταξίδευαν τρεις μέρες από τα παράλια της Τουρκίας.

Ο Τούρκος δουλέμπορος τους άφησε στα Άχλα λέγοντάς τους πως «Εδώ είναι η πόλη» και μάλιστα έλαβε 1000 λίρες Τουρκίας από κάθε άτομο για την μεταφορά στην Ελλάδα.

Οι αρχές του νησιού εκφράζουν αμφιβολίες για το πως ένα πλοιάρο διέσχισε όλο το Αιγαίο και αμφισβητούν την δήλωση πως πήγαιναν στην Αττική με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Άνδρου εξετάζει το πού και πώς θα τους φιλοξενήσει για τις επόμενες μια ή δύο μέρες πριν αποσταλούν σε hot-spot στην Αθήνα.


newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.