ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

"Μένουμε Ευρώπη" - Οργιάζουν οι 40αρες! Γίνονται πόρνες ακόμα και για … 20 ευρώ!

Εδώ και μερικά χρόνια πολλά από τα ροζ στέκια που κάποτε ανήκαν σε επαγγελματίες πόρνες έχουν περάσει στα χέρια «νοικοκυρών» που με το πρώτο φως του ήλιου και προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, αυτό της ιερόδουλης.

Χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα από τον νόμο έγγραφα… αρκετές κυρίες υπεράνω υποψίας πουλάνε το κορμί τους έναντι λίγων μόνο ευρώ και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Οι σύγχρονες ιερόδουλες και στην Πάτρα, φαίνεται πως είναι νοικοκυρές, οι οποίες για μερικά χρήματα πουλάνε το κορμί τους. Μέχρι και στην Πλατεία Όλγας υπάρχει γυναίκα που κάνει πιάτσα, ενώ «οργιάζουν» μερικά σπίτια στα Ζαρουχλέϊκα και την Ταραμπούρα.

Με είκοσι ευρώ βρίσκεις εύκολα γυναίκα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις (μετά από παζάρι και λόγω της οικονομικής κρίσης ακόμη και με δέκα ευρώ… κάνεις την δουλειά σου. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο οι σύζυγοί τους γνωρίζουν τις «κρυφές» δραστηριότητες των γυναικών τους (αρκετές είναι παντρεμένες), δεν αποκλείεται όμως σε κάποια περίπτωση να είναι και ο σύζυγος στο «κόλπο» διαπιστώνοντας ότι έτσι «γεμίζει ο κουμπαράς του σπιτιού»!


makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.