ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Μυρσίνη: Συλλογή αγαθών που μοιράστηκαν στους μικρούς «κατοίκους» του κέντρου φιλοξενίας

Χαμόγελα και ελπίδα μοίρασαν χθες η Συμπολιτεία Ολυμπίας, ο Δήμος Ήλιδας, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων), στο hot spot της Μυρσίνης πηγαίνοντας παιχνίδια στα «παιδιά του πολέμου».

«Φέτος την ημέρα που ανοίξαμε και γιορτάσαμε τον πρώτο δρόμο αφιερωμένο στην Εκεχειρία τον «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2016» ανοίξαμε και μια αγκαλιά για τα «παιδιά του πολέμου» μαζεύοντας παιχνίδια, ρούχα και ό,τι χρειάζεται ένα παιδί. Ανοίξαμε μια αγκαλιά για τα παιδιά που πάλεψαν με τα μανιασμένα κύματα, γιατί πίστεψαν σε έναν καλύτερο κόσμο χωρίς βομβαρδισμούς και πείνα. Σε ένα καλύτερο κόσμο που θα βασιλεύει η ειρήνη», δήλωσε η Σοφία Χήτου Κοντογιάννη πρόεδρος της ΜΚΟ «Συμπολιτεία Ολυμπίας».

«Σήμερα προσφέρουμε χαρά στα παιδιά του πολέμου και είναι ότι ελάχιστο μπορούμε να προσφέρουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. «Αυτές τις άγιες μέρες για εμάς τους Χριστιανούς , δίνουμε λίγη χαρά στα παιδιά του πολέμου. Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και το αποδεικνύουμε», δήλωσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ.

«Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν παιχνίδια», δήλωσε η γραμματέας του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κ. Άννα Παπαϊωάννου.

Την πρωτοβουλία, που όπως δήλωσε ο διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κ. Κώστας Φίλης θα έχει συνέχεια, διοργάνωσαν οι οργανωτικοί φορείς του Δρόμου της Εκεχειρίας, Συμπολιτεία Ολυμπίας, ο Δήμος Ήλιδας, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το ΑΣΑΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων), σε συνεργασία με το σύλλογο Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας, και συγκέντρωσαν παιχνίδια, ρούχα και ό,τι χρειάζεται ένα παιδί.

Παρόντες στη Μυρσίνη εκτός των προαναφερομένων ήταν ο πρόεδρος του ΔΣ δήμου Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο κ. Ντακούλιας Παναγιώτης πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ήλιδας.


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.