ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

15105: Δωρεάν "ενημέρωση" για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Στο 15105 μπορούν να καλούν  οι πολυπαθείς πολίτες της ελληνικής κοινωνίας, για να ενημερωθούν τηλεφωνικά για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και φυσικά να εισπράξουν τα αρχίδια μου όπως πάντα.


Καλώντας στο νούμερο αυτό, είτε θα είναι μονίμος κατειλημμένο ή αν απο θάυμα "βγάλετε" γραμμή δεν πρόκειτε να λάβετε απάντηση διότι προφανώς δεν θα υπάρχει κανένας εκεί. Πάλι καλά που δεν έχει και προώθηση κλήσεων και δεν ακούγεται κάνα ηχογραφημένο μήνυμα για να σου "τσιτώνει" περισσότερο τα νεύρα.

Η κοροϊδία συνεχίζεται αφού το ίδιο το Υπουργείο Ανεργίας (χαϊδευτικά Εργασίας), έβγαλε επίσημη ενημέρωση ότι υπάλληλοι του υπουργείου, απαντούν σε όλες τις κλήσεις (χαααααααααααχαχαχαχα)  που δέχονται και σε όλες τις ερωτήσεις, παρέχοντας έγκυρη ενημέρωση. Είναι τόσο άθλιοι και ψεύτες που έχουν ξεπεράσει σε ασυδοσία ακόμα και τον αρχιεγκληματία Βενιζέλο.

Πάντως το υπουργείο ενημέρωσε ότι  σε ώρες αιχμής δηλαδή 08:00 εώς 16:00 οπότε και την "κάνουν" οι υπάλληλοι, χρειάζεται κάποιες φορές περισσότερη επιμονή στις κλήσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Στο τέλος βλέπω οι πολίτες να "χτυπάνε" ενέσεις στο μάτι απο την πολύ (άσκοπη) επιμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.