ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σε συναγερμό η Χαβάη: Eτοιμάζεται για το ενδεχόμενο επίθεσης από την Β.Κορέα

 Η πετυχημένη δοκιμή του νέου πυραυλικού συστήματος από τη Βόρεια Κορέα, μέσω του οποίου είναι δυνατόν να χτυπηθούν στόχοι σε εξαιρετικά απομακρυσμένες περιοχές, έχουν θέσει σε κατάσταση συναγερμού το νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική κυβέρνηση έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση και την ενημέρωση των κατοίκων, για το πως θα πρέπει να αντιδράσουν, αν και εφόσον δεχθούν επίθεση με πυραύλους από το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ.


 Η ενημέρωση έγινε τόσο στους ντόπιους, όσο και στους τουρίστες, οι οποίοι έλαβαν ειδικές οδηγίες για το διάστημα της παραμονής τους στα νησιά.

Νωρίτερα, οι ΗΠΑ παραδέχθηκαν ότι ο νέος πύραυλος της Βόρειας Κορέας μπορεί να πλήξει στόχο σε απόσταση 4.000 μιλίων, κάτι που σημαίνει ότι η Χαβάη βρίσκεται εντός της εμβέλειάς του.

 «Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε άγχος στον πληθυσμό. Όμως είναι αποδεδειγμένο πως η Βόρεια Κορέα δημιουργεί πυραύλους, με τους οποίους μία ημέρα μπορεί να μας χτυπήσει», δήλωσε επίσημος παράγοντας του νησιού.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.