ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ήρθε η ανάπτυξη (πάλι...) - 16χρονη εκδιδόταν για πέντε ευρώ!

 Σε λίγο οι ορδές των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, θα γαμάνε τις κόρες των Ελλήνων με ένα παγωτό ή μια σοκολάτα, αλλά αυτός ήταν και είναι ο στόχος της Ευρωζώνης όπως είχε προσυμφωνηθεί στην συνθήκη του Μάαστριχτ. Όλα για τους νέους λαθρο-εποίκους. Σπίτι, δουλειά και... φτηνό "κρέας".

 Συγκεκριμένα στην Πάτρα, αστυνομικοί του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχημάτισαν  δικογραφία σε βάρος δυο γυναικών ηλικίας 23 και 16 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

 Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, αστυνομικός που προσποιούνταν τον πελάτη, πλησίασε τις γυναίκες, που κινούνταν πεζές σε πεζοδρόμιο, οι οποίες του πρότειναν να συνευρεθούν ερωτικά, έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε ευρώ.

 Ο αστυνομικός, αφού κατάλαβε ότι η ανάπτυξη έρχεται με την πρώτη φορά Αριστερά, έβγαλε το super booze του και συνέλαβε τις νεαρές γυναίκες.

 Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δράστιδων, θα υποβληθεί στον Δημόσιο Κατήγορο Πατρών και η φοράδα θα χεστεί στο αλώνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.