ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Κάψε κάψε τι θα κάψεις...?

 Οδεύουμε προς το τέλος και φετινού καλοκαιριού και όλα κυλάνε περίφημα, τόσο στην καμένη "κοιλάδα του Πεσαβάρ", όσο και διεθνώς γενικά...


 Η τρομοκρατία της Διεθνούς Ελίτ καλά κρατεί κατά μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, μέσω του κατασκευάσματος "Ισλαμικό Κράτος", (δολοφονώντας εκατοντάδες ευρωπαίους πολίτες), όσο και στην ρημαγμένη Ελλάδα με τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σχεδόν σε όλη την χώρα.

 Είναι προφανές ότι οι πυρκαγιές στην Ελλάδα, είναι ένα καλά οργανωμένο εμπρηστικό σχέδιο, εμπνευσμένο απο ξένα κέντρα και με την απόλυτη και αγαστή συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης-μαριονέτας αλλά και όλου του πολιτικού συστήματος, το όποιο εξυπηρετεί πολλά ξένα (φυσικά) συμφέροντα.

 Κατά πρώτον χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους που κάψανε, θα γίνουν οικοδομήσιμα οικόπεδα, όπου πολυτελή καζίνο και μπουρδέλα θα χτιστούν (απο ξένους επενδυτές), προκειμένου να δουλεύουν σαν πουτάνες οι κόρες των Ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί και να μειωθεί έτσι η ανεργία.

 Κατά δεύτερον πρόκειται καθαρά για μια προσπάθεια ενός πλήγματος, κατά του τουρισμού της Ελλάδας που φέτος ήταν αισθητά υψηλός, αν όχι με την συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης, σίγουρα με την ανοχή της.

 Κατά τρίτον είναι σαφές πως τα ξένα κέντρα (ΔΝΤ-Ευρωζώνη-Βερολίνο), δίνουν ένα σαφές μήνυμα στην τωρινή, αλλά και σε όποια μελλοντική ελληνική κυβέρνηση, ότι όποια μη συμμόρφωση στις υποδείξεις των ξένων κέντρων αποφάσεων (όπως η "αυθαίρετη" καταδίκη Γεωργίου παραδείγματος χάριν), επιφέρει άμεσα το ολοκαύτωμα της Ελλάδας, όπως έγινε το 2007 επί Καραμανλή ο οποίος ήταν υπέρμαχος της Ελληνο-ρωσικής προσέγγισης, κάτι το οποίο δυσαρέστησε τους ξένους (Η.Π.Α-Γερμανία).

 Ειδικά η σημερινή ενημερωτική εκπομπή "ενημέρωση" με την κ. Μάγδα Τσέγκου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, είχε αφιέρωμα για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα το 2007 επί κυβερνήσεως Καραμανλή, όπου όλη η Πελοπόννησος κάηκε καθώς και η Πάρνηθα, πράγμα το οποίο θεωρήθηκε ως η μεγαλύτερη "φυσική" καταστροφή που υπέστη η Ελλάδα στην σύγχρονη ιστορία της.

 Το αφιέρωμα του ΣΚΑΙ αναφέρει πως και σήμερα 10 χρόνια μετά, δεν έχει αλλάξει τίποτα όσο αφορά την αντιμετώπιση τέτοιας έκτασης καταστροφών. Και όμως έχει αλλάξει... προς το χειρότερο φυσικά!

 Καταρχήν και μόνο η εικόνα ενός, έστω γιαλαντζί πρωθυπουργού μιας χώρας, που πετάει με το ελικόπτερο για να δεί απο ψηλά σαν τον Νέρωνα, την καταστροφή της χώρας του είναι αποκαρδιωτική. Αντί ο Τσίπρας να πάει να δεί την καταστροφή απο κοντά, να γεμίσουν με στάχτες τα παπούτσια του, να μιλήσει με τον κόσμο που έκαψε, να μυρίσει την καμένη σάρκα των ζώων που κάηκαν να αγγίξει τα καρβουνιασμένα έπιπλα των σπιτιών που κάηκαν, προτίμησε να δει αφ' υψηλού, το θεάρεστο έργο που κατάφεραν η κυβέρνηση του αλλά και οι προηγούμενες.

 Τι φταίνε οι προηγούμενες κυβερνήσεις...? Απο το 2010 έχει να προμηθευτεί κράνη το Πυροσβεστικό Σώμα. Και όχι μόνο. Μπότες, στολές και γενικά πυροσβεστικός εξοπλισμός, έχει να δοθεί στο σώμα πάνω σχεδόν απο μια δεκαετία. 

 Πτητικά μέσα δεν υπάρχουν. Σχεδόν όλα τα πυροσβεστικά αεροσκάφη είναι καθηλωμένα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. Και δεν είναι μόνο το Πυροσβεστικό Σώμα. Τα οχήματα της Αστυνομίας π.χ. δεν κινούνται, ο Στρατός μας είναι ξυπόλητος όπως το 1940, όσο για νοσοκομεία και γιατροί πλέον στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Παντού σε όλους τους τομείς η πολιτεία έχει καταστραφεί. Είναι απλά παρατηρητής της καταστροφής της πολιτείας, της κοινωνίας, της χώρας... 

 Δεν δίνονται πλέον πιστώσεις για τίποτα!!! Όλα μα όλα τα έσοδα του Κράτους απο την αιματηρή φορολογία που επέβαλαν όλες οι κυβερνήσεις, πηγαίνουν στους δανειστές τοκογλύφους και το λαμπρό μας "πολιτικό σύστημα". 

 Όλα αυτά έχουν γίνει με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων, όλου του "πολιτικού συστήματος" άσχετα ποιος "κυβερνάει" αυτόν τον τόπο. Οι ευθύνες βαρύτατες. Απο τον εκάστοτε πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο βο(υ)λευτή.

 Όταν ξυπνήσουμε σαν λαός δεν θα είμαστε μόνο δούλοι... θα είμαστε καμένοι.

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφερον αρθρο! Οι φωτιες δεν μπαινουν μονες τους ,ουτε απο πυρομανεις οπως θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε. Ειναι σιγουρα αποτελεσμα κατευθυνομενων εμπρησμων.Ειναι σιγουρο ,οτι καποιοι ψυχοπαθεις κατευθυνουν καποιους αλλους ψυχοπαθεις. Τεραστια κατευθυνομενα συμφεροντα. Και δυστυχως δεν ειναι μονον στην χωρα μας.Το βλεπω κι απο μια αλλη πλευρα.Καταστρεφοντας το πρασινο αφηνουν απροστατευτο τον ανθρωπο. Του αφαιρουν το οξυγονο.Του μειωνουν την ζωη .Του προσφερουν μια κακη ποιοτητα ζωης.Δηλαδη ο ανθρωπος εξουσιαζει τον ανθρωπο προς βλαβη του.
    Πιστευω πως οποιος και αν ειναι κυβερνητης σ εναν τοπο, παντα θα εξυπηρετει τα συμφεροντα καποιας μεριδας πολιτων,ενω καποιοι αλλοι θα μενουν στο περιθωριο. Οτιδηποτε αλλο ειναι απλα αδυνατον. Αν τωρα ο κυβερνητης αποφασισει να εξυπηρετει τα συμφεροντα της μεγαλυτερης μεριδας του λαου και δεν εξυπηρετησει τα συμφεροντα της ολιγαρχιας ,δεν μπορει να μεινει και για πολυ καιρο κυβερνητης.Ειτε γιατι θα υφισταται πιεσεις και δεν θα μπορει να εκλπληρωσει τις υποσχεσεις του , ειτε γιατι θα τον βγαλουν απο την μεση.
    Πιστευω πως δουλοι ειμαστε ολοι με τον Α η Β τροπο. Αλλωστε στην εποχη μας ο παραδοσιακος τροπος δουλείας τεινει να καταργηθει. Η παγκοσιοποιησει εχει επιβαλει τους δικους της κανονες δουλείας. Οπως γραφει και ο αρθρογραφος ,ας ξυπνησουμε. Την λυση των προβληματων την περιμενουμε απο λαθος πηγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.