ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Κυβέρνηση μαζούτ


ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!! Η πρωτοδεύτερη "Αριστερά", το ΠΑΣΟΚ δηλαδή αφού μεγάλος αριθμός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι προερχόμενοι απο το παλαιό ΠΑΣΟΚ, έκανε πράξη το όραμα της. Πίσσα και πούπουλα στην χώρα. Όχι ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν καλύτερες αλλά αυτή εδώ το "τερμάτισε".


 Η κυβέρνηση μαζούτ, αφού έκαψε την χώρα με την (εσκεμμένη) ολιγωρία της, έριξε και μερικούς τόνους πετρέλαιο στον Σαρωνικό έτσι για να έχει ο κόσμος να ασχολείται με κάτι... τρίτη αξιολόγηση έρχεται, νέοι φόροι έρχονται, νέες περικοπές έρχονται, νέες απολύσεις έρχονται, με κάτι πρέπει να ασχολείται ο φουκαράς ο Έλληνας, να μην δίνει σημασία στην γενοκτονία του.

 Τι και αν πρόκειται για μια απο τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές στην χώρα μας και όλα τα διεθνή ξένα μέσα ενημέρωσης, έχουν σαν πρώτη είδηση την οικολογική καταστροφή που υπέστει η Ελλάδα? Απο την κυβέρνηση δεν "ιδρώνει" το αφτί κανενός, αλλά και απο όλα κόμματα μιας και η ρύπανση του Σαρωνικού, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου καταστροφής της Ελλάδας, στο όποιο έχει συναινέσει άπαν το κυνοβουλευτικό προσωπικό, απο τον κηπουρό της βουλής μέχρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 Ενδεικτικά σας παραθέτω απόσπασμα απο άρθρο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα makelio.gr (δείτε εδώ όλο το άρθρο), που έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας: "Το νέο Μονακό που είναι η παραλιακή ζώνη της Αττικής από τη Γλυφάδα μέχρι το Σούνιο πρέπει να δοθεί στους ημέτερους. Αρχικά την έκαψαν, όλο το καλοκαίρι του 2017, τώρα τη ρυπαίνουν με πετρέλαιο.

Το αποτέλεσμα είναι πως θα φύγουν όλα τα beach bar και τα μαγαζιά που ανήκουν σε ιδιώτες, θα απαξιωθεί η αξία της γης ώστε να δοθούν κοψοχρονιά σε ‘φίλους-επενδυτές’ που θα φτιάξουν το νέο Μονακό-Μύκονος.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη χώρα. Απλά η πρώτη φάση του σχεδίου ήταν οι πυρκαγιές. Η δεύτερη φάση η ρύπανση. Ποια θα είναι η Τρίτη;" Η ανάπτυξη ααααααααααααχαχαχαχα...

 Σωστά λοιπόν δεν παραιτήθηκε ο φερόμενος ως υπουργός ναυτιλίας Κουραμπιές, αφού εκτελεί άψογα τις διαταγές που έχει λάβει απο την Ε.Ε και ο ίδιος δεν βλέπει "μαύρες θάλασσες" όπως προβάλλονται στην τηλεόραση. Αλλά τι περιμένεις? Άσε τον τρελό στην τρέλα του και τον γκαβό στην τύφλα του. Γιατί να παραιτηθεί άλλωστε? Όποιος και να ήταν υπουργός ναυτιλίας απο οποιοδήποτε κόμμα, την ίδια ζημιά θα προκαλούσε στον τόπο του.

  Μα καλά δεν μπορείτε να δείτε οι ιθαγενείς Έλληνες, οτι η ανάπτυξη μετά απο το ολοκαύτωμα των δασών, έρχεται και μέσα απο το μαζούτ? Για αυτό μην σκάτε. Έρχεται η ανάπτυξη!!!

Βέβαια η ανάπτυξη αυτή έχει για κριτήριο το καπιταλιστικό κέρδος. Στο βωμό του δε διστάζει να θυσιάσει το περιβάλλον, την υγεία του λαού, ακόμα και τη ζωή των εργαζομένων.

Η μυρωδιά του πετρελαίου που αναπνέουν αυτές τις μέρες οι κάτοικοι της Νότιας Αττικής (και θα την αναπνέουν για πολλά χρόνια ακόμα), καθώς και η αποκαρδιωτική εικόνα που αντικρίζουν στο παραλιακό μέτωπο, είναι η μπόχα και η μαυρίλα ενός συστήματος σάπιου, που στο όνομα της καπιταλιστικής κερδοφορίας καταστρέφει το περιβάλλον, συνθλίβει τα λαϊκά δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες.

 Αυτές είναι οι εντολές και αυτά είναι που έχουν υπογράψει (καταστροφή της Ελλάδας) όλα τα κόμματα και δεν υπάρχει καλύτερος απο τον πράκτορα της CIA Κουρουμπλή για να τις εκτελέσει, που μας ήρθε απο το ΠΑΣΟΚ (μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ) και μεταπήδησε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο οποίος μόνο σαν όνομα έμεινε "ριζοσπαστικός". Πιό σωστά μάλλον ταιριάζει Συνασπισμός Νευροσπαστικής Αριστεράς γιατί μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τις μαλακίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.