ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Εικόνα-σοκ: Γυναίκα πήγε για μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και βγήκε από τη θάλασσα γεμάτη πίσσα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει μια γυναίκα, η οποία είναι καλυμμένη με πίσσα να βγαίνει από τη θάλασσα, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.


 Κατά τα άλλα για τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Κουραμπιές, μαύρη δεν είναι η θάλασσα του Σαρωνικού, αλλά μαύρη είναι η προπαγάνδα που κάνουν τα Ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σαφώς και τα ΜΜΕ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην μαύρη προπαγάνδα, αλλά πιο μαύρη είναι αυτή η ερμαφρόδιτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΝΕΛ που υποτίθεται ότι κυβερνά τον τόπο.



  Προφανώς η άτυχη γυναίκα, είναι μία από τους πολίτες που αγνοούν τις συστάσεις των ειδικών αναφέρει το real.gr, αλλά εδώ στην Ελλάδα όλοι ειδικοί είμαστε και ακολουθώντας τις συστάσεις της πολιτικής εξουσίας, ο φτωχός λαός κάνει τα μπάνια στις παραλίες του Σαρωνικού, που η πρωτοδεύτερη κυβέρνηση της Αριστεράς γέμισε με πίσσα.

 Αντί ο υπουργός να έχει σκάψει λάκκο να κρυφτεί σαν τον Σαντάμ Χουσείν, καθημερινά κάνει "παρέλαση" στα τηλεοπτικά πάνελ των πρωϊνών εκπομπών για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

 Βέβαια ο "κύριος" υπουργός έχει θέσει την παραίτηση του στην κρίση του αξιότιμου (στραπή να τον βάραγε) κ. Τσίπρα, που είναι πιο βλάκας και απο τα πίτουρα, ο οποίος προφανώς δεν πήρε στα σοβαρά τις εξαγγελίες του Σόϊμπλε το 2015 ότι «θα σας γδάρουν σαν λαγούς και θα ανεμίζουν τα τομάρια σας στους Podemos».

 Φύγε Αλέξη όσο προλαβαίνεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.