ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Και πάλι παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε Ιστορία, καθώς με μία εξαιρετική προσπάθεια, το βράδυ του Σαββάτου (07/10) κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό παγκόσμιο τίτλο στο αγώνισμα των κρίκων στο Μόντρεαλ.


Ο «Lord of the Rings», Λευτέρης Πετρούνιας είναι για δεύτερη διαδοχική φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα των κρίκων. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο συνέτριψε τους αντιπάλους του, συγκεντρώνοντας 15.433 βαθμούς και κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ, εκεί όπου έχουν γραφτεί κάποιες από τις σημαντικότερες σελίδες στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής κι εκεί ακριβώς όπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 «έλαμψε» το αστέρι της Νάντιας Κομανέντσι και δόθηκε το πρώτο τέλειο «10» στην ιστορία του αθλήματος.

Ο 27χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης αποδείχθηκε ανίκητος για άλλη μια διοργάνωση. Συγκέντρωσε 15,433 βαθμούς σε άσκηση με συντελεστή δυσκολίας 6,30 και υπερασπίσηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στη Γλασκώβη, αφήνοντας στην 2η θέση τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν με 15,333 β. και στην 3η θέση Κινέζο Γιανγκ Λιου με 15,261 β.

Η είσοδος του Λευτέρη Πετρούνια (διαβάστε περισσότερα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.