ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Σοβαρή κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις: Γιατί η Ρωσία απαγόρευσε σε 3 Ελληνες υπουργούς να ταξιδέψουν στην Μόσχα


 Το πόσο γελοία είναι αυτή η κυβέρνηση, αρχίζει πλέον να γίνεται ορατό και εκτός των Ανατολάς συνόρων. Και λογικό είναι αφού η ελίτ, επέλεξε έναν σαραντάρη "τσόγλαν boy" να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας που δεν έχει ιδέα απο πολιτική.

 Το πρόσφατο  "κατόρθωμα" της πρωθυπουργάρας μας, ήταν να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Δεν μας έφταναν αυτά του παχύδερμου του Βενιζέλου που έκανε χειραψίες με Ουκρανούς ναζιστές του Κιέβου, έχουμε και του τσογλαναρά του Alexis να αμφισβητεί το γεγονός ότι η Κριμαία αποτελεί  τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κάτι το οποίο αμφισβητεί βέβαια και η Ε.Ε και ως γνωστών "ανήκουμεν εις την Δύσην" οπότε πρέπει και  η Ελλάδα να ακολουθεί την γραμμή των Ευρω-πέον. Τον κακό μας τον καιρό δηλαδή...


 Συγκεκριμένα λοιπόν, υπήρχε προγραμματισμένη σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Μόσχα. Η κυβέρνηση των Αθηνών (που ουδεμία σχέση έχει με την ελληνική κοινωνία),  ζήτησε (απαίτησε δηλαδή) από την Μόσχα, να αντικατασταθούν οι τέσσερις αξιωματούχοι με καταγωγή από την Κριμαία από άλλους Ρώσους, καθώς ΕΕ και Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά της Ουκρανίας!!!!! Στην Ρωσία βέβαια ακόμα γελάνε...

 Στην Μόσχα όταν σταμάτησαν να... γελάνε με το ελληνικό αίτημα, σοβάρεψαν, απάντησαν ότι η ελληνική απαίτηση αποτελεί προσβολή για τους Ρώσους και εν τέλει τους... ανακάλεσαν την βίζα! Το κακό βέβαια είναι, οτι το εν λόγω αίτημα (που προφανώς ήταν οδηγία-εντολή απο την Γερμανία), προσβάλει κατα πρώτων τους Έλληνες και μετά τους Ρώσους. Έχουμε δηλαδή μια κυβέρνηση του πούτσου που δεν χάνει την ευκαιρία να εξεφτιλίζεται όπου βρεί.

  Οι υπουργοί που θα συμμετείχαν στην διάσκεψη της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας, έμειναν "αμανάτι" στο "Ελ.Βενιζέλος" και μετά επέστρεψαν στα γραφεία τους στην Αθήνα και άρχισαν να βγαίνουν στα τηλε-παραθυρα των καναλιών, για αναλύσουν διάφορα άσχετα πράγματα της καθημερινότητας.

 Για την ιστορία, η πρώτη (εμφανής...) ελληνορωσική διπλωματική κρίση ήρθε, όταν το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επέκρινε με δριμεία ανακοίνωση την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης να εκδοθεί στις ΗΠΑ, αντί για την Ρωσία, ο μάγος των bitcoin,  Αλεξάντρ Βίνικ.

 Γενικά οι σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας είναι στον... "πάτο" σήμερα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο κυριότερος βέβαια ότι οι Έλληνες συνταξιούχοι ψηφοφόροι (οι συνταξιούχοι είναι οι μόνοι που ψηφίζουν σήμερα), είναι γίδια, αμόρφωτοι, ξύλα απελέκητα και θα πάρει λίγα χρόνια να αλλάξει αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.