ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!

 Κουράγιο αδέρφιαααα! Κερδάμε!! Βγάλαμε πρόεδρο της "κεντροαριστεράς"! Μόνο που αριστερά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Όυτε καν κέντρο. Υπάρχει μόνο δεξιά απο το 1949 και μετά, με την ανοχή (αν όχι συνεργία), της τότε Σοβιετικής Ένωσης.

 Διακόσιες χιλιάδες αμόρφωτοι, κοινώς γίδια συνταξιούχοι, δεν είχαν δουλειά να κάνουν και πήγαν να ψηφίσουν για νέο πρόεδρο της "κεντροαριστεράς" παράταξης, με την ελπίδα να ξαναπάρουν τις συντάξεις τους, που η ίδια η "κεντροαριστερά" παράταξη τους έχει κλέψει. Ούτε γίδια δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω πλέον. Μιλάμε για ένα νέο είδος λαμπραντόρ με διασταύρωση κανίς.


 Και κάπως έτσι βγήκε η Φώφη, που ουδεμία σχέση έχει με την οικογενειοκρατία των κομμάτων, απλά για κακή της τύχη είχε πατέρα τον Γεώργιο Γεννηματά, Υπουργό Εσωτερικών από το 1981 ως το 1984, Υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από το 1984 ως το 1987 και Υπουργός Εργασίας από το 1987 ως το 1989. Στην οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα ήταν Υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Στις εκλογές της 10ης Οκτωβρίου 1993 εξελέγη πρώτος στην περιφέρεια Α΄ Αθηνών και ορκίστηκε ξανά Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Που βλέπετε εσείς ίχνος οικογενειοκρατίας?

 Βέβαια κάποιος κακοπροαίρετος Νίκος Ανδρουλάκης (που δεν έχει σχέση με την οικογενειοκρατία του ΠΑΣΟΚ ε?) δήλωσε απεθυνόμενος στην Φώφη ότι  «Ήταν ο πατέρας σου πολιτικός; Άρα πιθανότατα να γίνεις κι εσύ πολιτικός σε σχέση με κάποιον που δεν έχει την κληρονομική ισχύ. Εγώ δεν θέλω αυτή την κοινωνία.» Γιατί εσένα τι ήταν ο πατέρας σου ρε μαλάκα? Ο δικός σου, του Jeffry, του παχύδερμου του Βενιζέλου, του Καραμανλή, του Τσίπρα? Όλοι απο "τζάκια" είστε και μας ζαλίζετε τα αρχίδια.

 Βέβαια ιδιαίτερης μνείας, χρήζει κάποιος τυχάρπαστος Μπγιάλας Χρήστος του Αθανασίου, εκλεγείς απο την Δεσκάτη Γρεβενών (απο τους φασίστες του κερατά δηλαδή), ο οποίος σε χθεσινή εκπομπή του Kontrachannel, καλεσμένος του Αιμίλιου Λιάτσου (kontra24), επιτέθηκε σφόδρα κατα του κινήματος των πληστηριασμών, κατηγορώντας το με τόνους λάσπη και συκοφαντίας, ότι προστατεύουν ακίνητα πρώτης κατοικίας αξίας 3.000.000 ευρώ!!!! Ρε γιδοβοσκέ Μπγιάλα γαμώ τα παιδιά σου, το Buckingham Palace της βασίλισσας Ελισάβετ προστατεύαν? Ποιά πρώτη κατοικία λαικού πολίτη στοιχίζει 3.000.000 ευρώ?

 Θα σου πω εγώ ποιά στοιχίζει τόσο. Στοιχίζουν αυτές στα οποία έχει αμολύσει τους προβοκάτορες του το "πολιτικό σύστημα", και χτυπάνε όποια αντίσταση βρεί ο ολοκληρωτισμός. Είναι "οι δικοί σας άνθρωποι" που προβάλλοντε απο τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ σαν Κίνηματα κατα των πληστηριασμών, αλλα στην ουσία είναι εντεταλμένα τσογλάνια του ΣΥΡΙΖΑ και όλου του "πολιτικού συστάματος".

 Εύχομαι ολόψυχα κύριε Μπγιάλα, την ώρα που εκπληστηριάζεται ένα ακίνητο φτωχού, ανέργου, Αμεα, χαμηλοσυνταξιούχου, να ψοφάει και ένα παιδί σας μέσα σε φρικτούς πόνους... και έχεις 3 απ οτι ξέρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.