ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του 2018 ο Β.Πούτιν: «Θα κάνω την Ρωσία την ισχυρότερη χώρα»!

O Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές του 2018, κι ενώ οι δημοσκοπήσεις τον φέρουν να προηγείται με μεγάλη διαφορά των αντιπάλων του.

Μιλώντας σε συνταξιούχους και εργαζόμενους της αυτοκινητοβιομηχανίας GAZ, ο Β.Πούτιν ανακοίνωσε ότι «Ναι, θα θέσω υποψηφιότητα για  πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το 2018», τερμαζίοντας την φιλολογία που είχε αναπτυχθεί ότι πιθανόν να αποσυρθεί από τον δημόσιο βίο.


Η τρέχουσα θητεία του Βλαντιμίρ Πούτιν λήγει στις 7 Μαΐου 2018.

Ετσι ο Β.Πούτιν θα συμμετάσχει σε προεκλογική εκστρατεία για τέταρτη φορά. Σε περίπτωση νίκης, θα παραμείνει στην εξουσία ως αρχηγός κράτους για έξι χρόνια, από το 2018 έως το 2024.

Η θέση του Ρώσου προέδρου που θα εκλέγεται  με άμεση ψηφοφορία, εισήχθη με βάση τα αποτελέσματα δημοψηφίσματος στις 17 Μαρτίου 1991.

Κάθε Ρώσος πολίτης που άνω των 35 ετών και είναι  μόνιμος κάτοικος  Ρωσίας για τουλάχιστον δέκα χρόνια, έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

Οι προεδρικές εκλογές της Ρωσίας θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου 2018. Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία μεταξύ 8 και 15 Δεκεμβρίου 2017.

Σε ότι αφορά το κυβερνητικό πρόγραμμα που προτείνει με μερικές φράσεις το περιέγραψε: «Η Ρωσία θα κινηθεί μόνο προς τα εμπρός και κανείς δεν θα σταματήσει την πρόοδό της».

Κάνοντας σύνδεση της αυτοκινητοβιομηχανίας GAZ με την γενικότερη πρόοδο στην χώρα, είπε:

«Το εργοστάσιο υπάρχει λόγω ανθρώπων  σαν εσάς, οι εργαζόμενοι με την ευρύτερη έννοια της λέξης, περιλαμβάνει  εργαζόμενους, επιστήμονες, μηχανικούς, σχεδιαστές, δασκάλους και γιατρούς, έφτασαν το εργοστάσιο εδώ που είναι σήμερα », τόνισε προσθέτοντας ότι « τέτοιοι  άνθρωποι δεν είναι μόνο η ραχοκοκαλιά της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά είναι η ίδια η χώρα .

Με την ενεργό συμμετοχή ανθρώπων σαν εσάς, θα λύσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα, ακόμη και τα πιο απαιτητικά τα οποία αντιμετωπίζουμε».

Πριν μερικές ημέρες, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στη διευρυμένη συνεδρίαση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να γίνουν ο «απόλυτος ηγέτης» στον κόσμο στον τομέα της Άμυνας, θέτοντας ως στόχο να γίνει «ο στρατός της νέας γενιάς, με νέες τεχνολογίες».

Επισημαίνοντας ότι «Ο κόσμος ζει μια πραγματική επανάσταση στην οικονομία, τις τεχνολογίες και τη γνώση», ο Ρώσος πρόεδρος είπε πως αυτές οι τάσεις πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν στον στρατιωτικό σχεδιασμό και την οικοδόμηση των ενόπλων δυνάμεων νέας γενιάς της Ρωσίας.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επίσης προσέθεσε ότι αναμένει μετά από τρία χρόνια να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα επανεξοπλισμού των ενόπλων δυνάμεων με όπλα νέας τεχνολογίας σε ποσοστό 70%, όπως και ότι η Ρωσία μπορεί και είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την αμυντική της ικανότητα, βασιζόμενη μόλις στο 2,8% του ΑΕΠ που διατίθεται για στρατιωτικές δαπάνες.

Αναφερόμενος στο ρωσικό πυρηνικό οπλοστάσιο, ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε ότι εγγυάται την στρατηγική άμυνα της χώρας, τονίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω και δηλώνοντας ότι το 2021 οι χερσαίες πυρηνικές δυνάμεις (τακτικά και στρατηγικά όπλα) θα πρέπει να έχουν αναβαθμιστεί με νέα όπλα σε ποσοστό 90%.


pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.