ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Κήρυγμα μίσους στην Αθήνα από υποστηρικτές του ISIS

 "Κήρυγμα μίσους στην Αθήνα από υποστηρικτές του ISIS" είναι ο τίτλος ενός άρθρου, μίας ακόμα έγκριτης ιστοσελίδας, της newsbomb.gr (δείτε εδώ) . Στην κοιλάδα του Πεσαβάρ (Ελλάδα), κηρύγματα μίσους  κάναν μόνο οι εθνικιστές που τους εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή. Αυτοί δεν καναν κηρύγματα βέβαια, συσσίτια κάνανε... αλλά σύμφωνα με το "πολιτικό σύστημα" της λαμογιάς, αυτά ήταν συσσίτια του μίσους. Έκανε βλακεία ο Μιχαλολιάκος που δεν έκανε και συσσίτια για τον ISIS, τότε προφανώς θα ήταν "δημοκράτης".


 Για την ιστορία βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι τα σύνορα τα στους Τζιχαντιστές, UCKάδες και τις διάφορες οργανώσεις, τις άνοιξε ο ημίτρελος Σαμαράς το 1990-92  επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και ολοκληρώνει ο πανίβλακας "put the kot down" Αλέξης Τσίπρας (βάσει πάντα οδηγιών και κατευθύνσεων της Ευρωπαικής Ένωσης).

 Τζιχαντιστές στην Ελλάδα κυκλοφορούν ανάμεσά μας, υποστηρικτές του ISIS και εν γένει της τζιχάντ και δεν πρόκειτε να μας σώσει καμία Γερμανία και καμιά "Ενωμένη Ευρώπη".

 Η έρευνα της δημοσιογράφου Μαρίας Καρχιλάκη, φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα ίχνη του ISIS στην Αθήνα.


Η δημοσιογραφική έρευνα εντόπισε 'ίχνη' ακραίου Ισλάμ στην Αθήνα, μεταξύ άλλων, σε βιντεοσκοπημένο φανατικό κήρυγμα -το οποίο και παρουσιάζει- ενός ιμάμη που υποδαύλιζε το μίσος σε άτυπα τζαμιά στο Μενίδι και το Αιγάλεω, στη 'φιλία' μέσω facebook μιας μουσουλμάνας που δηλώνει την Αθήνα ως τόπο διαμονής μ' ένα γνωστό βρετανό στρατολογητή του ISIS, στις καταγγελίες για 'συμβόλαια' χιλιάδων ευρώ με τα οποία επιχειρείται να παραπλανηθούν παράτυποι ανήλικοι μετανάστες για να ενταχθούν στον ISIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.