ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

"Ο κύβος ερρίφθη"...

 Άλλη μία ελαφράς μορφής επίθεση είχαμε απόψε από την αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας" εναντίον συμβολαιογραφικού γραφείου που ειδικεύται σε πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών.

 Όπως αναφέρουν κάποια καθεστωτικά site του κώλου τύπου real.gr και πράσινα άλογα, τα μέλη της συλλογικότητας προξένησαν σημαντικές φθορές και έκαναν εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του γραφείου, ρίχνοντας αλατόνερο, πιπέρι, μαιντανό, δυόσμο και ρίγανη σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Καλά που δεν έριξαν και καμιά σαλάτα του σεφ μέσα και γινόταν πυρηνική έκρηξη.

Στο βίντεο που ανέβασε η συλλογικότητα, απευθύνουν και προειδοποιητικά μηνύματα προς τη συμβολαιογράφο, την οποία προτρέπουν «να αλλάξει όνομα και διεύθυνση, γιατί θα πάθει πολύ χειρότερα από αυτά που έγιναν σήμερα». Γνώμη μου θα ήταν να αλλάξει και ημερομηνία γέννησης καθώς και να αλλάξει φύλο τώρα που όλα γίνονται πιο απλά.


Σε ανακοίνωση της αναρχικής ομάδας αναφέρεται ότι: «Σήμερα στις 10:05 πραγματοποίησαμε παρέμβαση στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη (Θεμιστοκλεους 42 2ος όροφος) που πληστηριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό της Eurobank και καταστρέψαμε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές με αλατόνερο. Θα ακολουθήσει βίντεο και κείμενο». Το βίντεο το παραθέτουμε πιο κάτω:


Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκάνησου, με αφορμή τη νέα επίθεση σήμερα, Πέμπτη, σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών καλεί τις αστυνομικές και τις εισαγγελικές αρχές να επιτελέσουν την αποστολή τους, δηλαδή να υπερασπιστούν με όλα τα μέσα τους έχοντες και τους κατέχοντες και να αφανίσουν τον φτωχό λαό που άλλωστε περισσεύει μέσα σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο «κλάδος των συμβολαιογράφων θα συνεχίσει να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον (των πλουτοκρατών δηλαδή), διασφαλίζοντας το αδιάβλητο όλων των διαδικασιών στις οποίες συμμετέχει και υπηρετώντας τη "νομιμότητα" (των λαμογίων)».

Άξιο αναφοράς, είναι ότι το φίδι που λέγεται "Υπουργείο Δικαιοσύνης" που δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους, με σημερινή ανακοίνωσή του επαναλαμβάνει ότι «καμία λαϊκή κατοικία δεν κινδυνεύει με πλειστηριασμό»... αλλά έχουν ήδη εκπλειστηριαστεί εκατοντάδες.

Κάτι δηλαδή σαν το "λεφτά υπάρχουν" ή το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και πούτσες μπλέ που ακούει ο "σοφός" λαός κάθε φορά ετοιμαζόμαστε για νέα κυβέρνηση μαριονέττα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.