ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Καταρρίφθηκε τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο - Νεκροί οι δύο πιλότοι

Ένα τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στη Συρία πιθανότατα από Κούρδους μαχητές που υπερασπίζονται την περιοχή της Αφρίν, δήλωσε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως ανέφερε το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

«Θα πληρώσουν ακριβά για αυτό», συμπλήρωσε ο Ερντογάν στη δήλωση του... Προφανώς ο σουλτάνος νόμιζε ότι επειδή τα βάζει με "Ζουλού" που πολεμάνε με τόξα και ακόντια δεν θα είχε απώλειες.


Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι και οι δύο Τούρκοι πιλότοι του στρατιωτικού ελικοπτέρου είναι νεκροί.

Το στρατιωτιικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε στην επαρχία Χατάι, που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, εντός όμως της Συρίας.

Την ευθύνη για την κατάρριψη του ελικοπτέρου ανέλαβαν Κούρδοι μαχητές.

Το ελικόπτερο στοχοποιήθηκε, ενώ πετούσε πάνω από την πόλη Ράτζο που βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Αφρίν, στην επαρχία του Χαλεπίου, μεταδίδει του κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας SANA, μετέδωσε επίσης, την κατάρριψη του τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου.

Η διεξαγωγή της τουρκικής πολεμικής επιχείρισης με την κωδική ονομασία «Κλάδος Ελαίας» από τις 20 Ιανουαρίου, έχει οδηγήσει στον εκτοπισμό 20.000 αμάχων από τις περιοχές γύρω από το Αφρίν, προς την αναζήτηση ασφαλέστερων περιοχών.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.