ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ερντογάν για Αφρίν - Καλεί εφέδρους σε ετοιμότητα

 Άσχημα τα νέα απο το μέτωπο της Afrin για τον Σουλτάνο Ερντογάν. Η πολεμική επιχείρηση "κλάδος Ελιάς" εναντίον των Κούρδων, αντί να κρατήσει 3 μέρες όπως είχε εξαγγείλει ο Τούρκος "αυτοκράτορας", μάλλον θα κρατήσει 3 χρόνια.

 Με δάκρυα στα μάτια σήμερα,ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός παραδέχτηκε την αποτυχία της πολεμικής επιχείρησης. Αιτία όπως είπε ήταν ο "κακός καιρός", το πυκνό χιόνι, το πολικό ψύχος, οι δεινόσαυροι, οι μετεωρίτες που πέφτανε χαλάζι στα κεφάλια τους και κάτι τέτοιες παρόμοιες μπούρδες.


 Παρ' όλα ο αυτοκράτορας Ερντογάν δεν το βάζει κάτω. "Θα αλλάξουμε στρατηγική και θα νικήσουμε" είπε. Τι και αν έχει καταρρακώση την Τουρκική οικονομία με τα "κατορθώματα" του, ο σουλτάνος είναι αποφασισμένος να φτάσει την Τουρκία σε έκταση 18 εκατ. τετραγωνικά χιλιόμετρα, όπως ήταν πριν 400 χρόνια.

 Μάλιστα κάλεσε και τους εφέδρους να είναι σε ετοιμότητα να κληθούν να πολεμήσουν αν χρειαστεί είτε στην Αφρίν είτε... στον Έβρο. Ο ίδιος δήλωσε ότι «εάν χρειαστεί θα πάω και εγώ στη Συρία»(!). Δεν πας αύριο κιόλας...? Και μετά έλα και απο την Ελλάδα μια βόλτα.

 Δημοσιεύματα σε κάποια "ενημερωτικά" site του διαδικτύου, αναφέρουν ότι ο Σουλτάνος είναι έτοιμος να χτυπήσει την Ελλάδα. Θα γίνει αιφνιδιαστηκά και νύχτα όπως γράφουν, σε μια στιγμή που η Ελληνική κυβέρνηση θα "κοιμάται", αλλά έτσι και αλλιώς αυτή κοιμάται 50 χρόνια τώρα.

 Όπως γράφει το σενάριο (που μας έρχεται απο την Ρωσία), η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση όχι από θάλασσα αλλά από τον Έβρο με σκοπό τον αιφνιδιασμό. Με λίγα λόγια, όλο αυτό το σκηνικό έντασης που παρατηρείται στο Αιγαίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από παραπλάνηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

 Αλλά εμάς οι επιτελείς στο ΓΕΣ είναι "τσακάλια"... τους έχουνε πάρει χαμπάρι τους Τούρκους τι, πού και πότε... Να ενημερώσουν μόνο έγκαιρα το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένο να προλάβουν να βάλουν τις παραλλαγές τους και να πάνε στον Έβρο, μήπως τους δούνε οι Τούρκοι και απο τα γέλια αναβάλουν την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.