ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Σύντομο δελτίο επικαιρότητας της 22/03/2018

Μια "γεύση" και σήμερα απο την Ελληνική και διεθνής επικαιρότητα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως παρουσιάζεται:

- “Δεν νίπτουμε τας χείρας στην υπόθεση αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στα σύνορα του Έβρου απο την Τουρκική στρατοχωροφυλακή” είπε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ μιλώντας σε συνέντευξή του στο news 247 και στη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη. "Αντιθέτως ξύνουμε τα αρχίδια μας" άφησε να εννοηθεί...


-  Ένα Σαουδαραβικό F-15 το όποιο πετούσε σε αποστολή πάνω από την Υεμένη, καταρρίφθηκε απο τους αντάρτες Χούθι. Το ενδιαφέρον βέβαια δεν είναι αυτό. Το αξιοσημείωτο είναι οτι το μαχητικό καταρρίφθηκε απο πύραυλο αέρος-αέρος που εκτόξευσαν οι αντάρτες απο το έδαφος(!!!!). Πώς??

 Οι Υεμένιοι αντάρτες τον έχουν προσαρμόσει για να εκτοξεύεται από το έδαφος τοποθετημένο σε εκτοξευτές επι οχημάτων οι οποίοι με ελάχιστο κόστος έχουν δημιουργήσει ένα Α/Κ σύστημα SHORADS. Αυτή η Αραβική "πατέντα" ή κάτι ανάλογο, θα ήταν μια καλή λύση και φθηνή λύση για τα Ελληνικά νησιά αλλά όταν ο Καμένος, ο Γκοντζιάς και οι όμοιοι τους έχουν το μυαλό τους στα γουρουνόπολα, στα καζίνο, στις πουτάνες και στην κόκα, τι λύσεις να δώσουνε?

- Στις Βρυξέλλες μετέβει χτές ο κατσαπλιάς Αλέξης Τσίπρας, φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Κοιλάδας του Πεσαβάρ (Ελλάδας), για να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με στόχο ("όνειρο") του να σταλεί ευρωπαϊκό μήνυμα στην Τουρκία απο τους Ευρωπαίους αξιωματούχους,τόσο για τις ενέργειες της, όσο και για το ζήτημα της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατουνται στις τουρκικές φυλακές.

Ο μόνος στόχος Αλέξη εκει μέσα θα είσαι εσύ και θα παίζουνε "βελάκια" οι Ευρωπαίοι ηγέτες. Ελπίζω να πήρες και τον Κυρίτση μαζί για να ανεβάσει το "ιματζ" της ομάδας. Και τον Καμμένο μαζί ντυμένο με τις παραλλαγές να τους κάνει κανα "πυρ και κίνηση" εκεί μέσα στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.