ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Όλα πάνε καλά...

 Δεν πρόλαβε να αναλάβει καθήκοντα αναπληρωτή υπουργού εθνικής αμύνης ο μπάρμπα Φώτης Κουβέλης και ήδη οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τις πρώτες απώλειες πολέμου. Καλά θα μου πείτε, εδώ έχουμε τον Καμένο υπουργό τόσον καιρό και έχει ξεκληριστεί το στράτευμα απο θανατηφόρα ατυχήματα, ο διορισμένος Κουβέλης μας πείραξε τώρα...?


 Δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού, αιχμαλωτίστηκαν απο Τούρκους στρατιώτες την Πέμπτη 1 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια περιπολίας στο δάσος των Καστανιών, στον Έβρο. Και μην αρχίσει κανένας και αναρωτιέται "μα δεν έχουμε πόλεμο"... Ίσως δεν έχουμε επίσημα, έχουμε όμως ανεπίσημα. Οι ενέργειες αυτές είναι τα "προεόρτια" μιας γενικευμένης σύρραξης.

 Φυσικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ, η οποία βγήκε πολύ μετά απο το συμβάν, η οποία αναφέρει ότι τα στελέχη του Στρατού αποπροσανατολίστηκαν και μπήκαν εκ παραδρομής στο Τουρκικό έδαφος, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα αλλά προφανώς υπήρχε πολιτική εντολή να εκδοθεί έτσι όπως εκδόθηκε.

 Στην πραγματικότητα Τούρκοι κομάντος εισέβαλαν στο Ελληνικό έδαφος και σε ενέδρα αιχμαλώτισαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Αυτά τα περι καταθέσεων των Ελλήνων στρατιωτικών που δημοσιεύονται απο διάφορους ιστότοπους είναι μαλακίες του Μαξίμου. Ουδείς έχει επίγνωση του τι πραγματικά έγινε...

 Ο αυξημένος βαθμός επιθετικότητας της Τουρκίας, οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκονται ακόμα επί Ελληνικού εδάφους, οι οχτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες και η ΜΙΤ (η Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών), θα κάνει τα πάντα για να τους πάρει. Προφανώς θα ζητήσει μια ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών με τους Τούρκους πραξικοπηματίες. Το θέμα είναι ότι οι Τούρκοι πραξικοπηματίες βρίσκονται στην Ελλάδα κατ' απαίτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, διαφορετικά θα τους είχαμε διώξει εδώ και καιρό.

 Το ερώτημα είναι, δεν ήξερε η ΕΥΠ ότι επίκειται εχθρική ενέργεια στα σύνορα του Έβρου? Μετά και απο τον εμβολισμό του ελληνικού θαλάσσιου σκάφους απο την Τουρκική ακταιωρό, γιατί δεν αυξήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας κατά μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων χερσαίων και υδάτινων? Και τι μέλλει γενέσθαι τώρα? Ποιό θα είναι το επόμενο χτύπημα της Τουρκίας? Να συλλάβει κάνα Ελληνικό φυλάκιο ολόκληρο με την δικαιολογία ότι πέρασε στο Τουρκικό έδαφος?

 Το σημαντικό τώρα βέβαια, είναι να επιστρέψουν γρήγορα οι στρατιωτικοί πίσω στην χώρα σώοι και αβλαβείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.