ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!

 Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ υποκρισίας επιδόθηκαν και σήμερα οι Δυτικές κυβερνήσεις και ειδικότερα η Γερμανική, μέσω των Γερμανικών εφημερίδων, την βρωμερής "5ης φάλαγγας" δηλαδή του βρωμερού Γερμανικού τύπου που χρησιμοποιεί το "σκιώδες" Γερμανικό πολιτικό σύστημα, προκειμένου να "περνάει" την προπαγάνδα του και να παραπληροφορεί τον κόσμο.

 Συγκεκριμένα ο γερμανικός τύπος αναφέρεται στη νέα καταδίκη της Τουρκίας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ την κατηγορούν ότι τα στρατεύματά της λεηλατούν την Αφρίν.


 Παράλληλα η Γερμανική κυβέρνηση, κάλυπτε το μακελειό της τουρκικής εισβολής η οποία διεξήχθει κατά βάση με Γερμανικά άρματα μάχης τα οποία είχε πουλήσει η Γερμανική κυβέρνηση στην Τουρκία, ακριβώς για το αιματοκύλισμα στην Αφρίν. Ακόμα πιο παράλληλα η ΗΠΑ σύμμαχος – υποτίθεται – των Κούρδων, δεν έκανε το παραμικρό για να σταματήσει την Τουρκική θηριωδία.

 Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine «η Τουρκία έχει μεθύσει από την κατάληψη της συριακής-κουρδικής περιφέρειας Αφρίν, την οποία λεηλατούν τα στρατεύματά της, μία κατάληψη που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Το ότι η διεθνής κοινότητα (δηλαδή η Γερμανία) σιωπά, αποτελεί σκάνδαλο». Και πως να μην σιωπά αφού οι Γερμανικές πολεμικές βιομηχανίες, κερδίζουν πακτωλούς χρημάτων απο τις "αντράλες" του Ερντογάν στην Συρία.

 Οι παρακάτω παραγράφους είναι μόνο ένα δείγμα της θηριωδίας της Τουρκίας στην Αφρίν, που γίνονται με τις ευλογίες της Γερμανικής κυβέρνησης στό όνομα κέρδους, όπως αναφέρει η Deutsche Welle.

 Μαζικές λεηλασίες από τους Τούρκους στρατιώτες και τους συμμάχους τους, του FSA, στην Αφρίν καταγγέλλουν Κούρδοι αξιωματούχοι αλλά και η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού.

«Λεηλατούν σπίτια, πυρπολούν κτήρια, καταστρέφουν θρησκευτικά αγάλματα, όπως έκανε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) παλαιότερα στις περιοχές που καταλάμβανε», δήλωσε ο Μπρόσικ αλ Χασάκε, εκπρόσωπος της κουρδικής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) που βρίσκεται στην περιοχή του Αφρίν.

«Η λεηλασία και η κλοπή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αποτελούν έγκλημα», κατήγγειλε από την πλευρά του μέσω Twitter o Μοχάμεντ Αλούς της οργάνωσης των Σύρων ανταρτών Τζάις αλ Ισλάμ.

Η πόλη Αφρίν ήταν ο βασικός στόχος της επιχείρησης που εξαπέλυσε στις 20 Ιανουαρίου ο τουρκικός στρατός, ο οποίος επιδιώκει να εκδιώξει από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία την κουρδική οργάνωση YPG παρά το γεγονός ότι ήταν εκείνη που πολέμησε και εκδίωξε τους τζιχαντιστές του ISIS από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.