ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Το ανέκδοτο της χρονιάς! - Ο Ερντογάν ζητά συλλήψεις Χρυσαυγιτών για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας!

 Τελικά όντως ο κ. Ερντογάν έχει πέσει στα βαριά ναρκωτικά... Δεν εξηγείτε αλλιώς να λέει τέτοιες μαλακισμένες μαλακίες. Προφανώς νόμιζε ότι ήταν ο ημίτρελος Σαμαράς που δίνει εντολές-οδηγίες σε εισαγγελείς της Ελληνικής "Ανεξάρτητης" Δικαιοσύνης. Ας στείλει την ΜΙΤ να τους συλλάβει. Δεν έχει ιδέα πόσο περιμένουν να δούν Τούρκο μπροστά τους οι εθνικιστές.


 Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα αναφέρομαι στην γελοία ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ. σε βάρος των Ελλήνων εθνικιστών που έλεγε «Καταδικάζουμε έντονα το κάψιμο της σημαίας μας κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της Τουρκίας που οργάνωσε στην Αθήνα το ρατσιστικό πολιτικό κόμμα στις 5 Μαρτίου. "Απαιτούμε" οι ελληνικές Αρχές να συλλάβουν τους δράστες που διέπραξαν αυτή την αποτρόπαια πράξη κατά της σημαίας μας και να τους φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό».  Απαιτούμε.... ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ λέει ο ψυχάκιας... Θα πάρεις τα αρχίδια μας παλιοπουστάρα του κερατά!

 Για καλή του τύχη το ΥΠ.ΕΞ της Τουρκίας είδε μόνο το κάψιμο της τουρκικής σημαίας. Δεν έχει δει πόσοι χέζουν επάνω της...

 Όσο οι Τούρκοι μογγόλλοι λυσσάνε και ζητούν συλλήψεις Ελλήνων Εθνικιστών, εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

 Να συλληφθεί ο Ερντογάν και η βάρβαρη συμμορία του, που ευθύνονται για αναρίθμητα εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να παραπεμφθούν στα διεθνή ποινικά δικαστήρια.

 Όσο οι βάρβαροι τούρκοι προκαλούν τον Ελληνισμό σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη, εμείς ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:


 Την Ιωνία, τον Πόντο, την Μικρά Ασία, τον έλεγχο των Στενών και όλα τα ελληνικά εδάφη που παράνομα καταπάτησαν οι τούρκοι διαπράττοντας γενοκτονίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.