ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΕΙΙΙΠ!!!! Που πάς εσύ?

 Ένας πλανόδιος πωλητής κουλουριών συνελήφθη στην Έδεσσα από την αστυνομία, καθώς δεν είχε την σχετική άδεια.

 Μετά απο συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, του Στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας, του ΝΑΤΟ και της NASA ο επικύνδινος κακοποιός μεταφέρθηκε στις φυλακές του Μπρούντεβαλντ, προκειμένου να ανακριθεί με Χιτλερικές μεθόδους και να αποκαλύψει πόσα κουλούρια έχει πουλήσει παράνομα.


 Ποιός Βενιζέλος τώρα, Πάγκαλος, Λάτσης, Αλαφούζος, Μαρινάκης και κολοκύθια τούμπανα... αυτά είναι "γατάκια" μπροστά στον επικύνδινο κουλουρά. Αλλά είναι φτωχός, άπορος... πρέπει να εξαφανιστεί απο προσώπου Γής. Είναι δυνατόν ο καθένας να πουλάει κουλούρια χωρίς άδεια? Όχι! Μόνο όπλα, μίζες, ναρκωτικά, σάρκα. Αυτά δεν υπόκειντε σε φορολογία γιατί τα κάνει το "πολιτικό σύστημα". Έχει νόμο "περι ευθύνης υπουργών", βουλευτική ασυλία, τράβα γέρο μαλακία.. Ούτε διόδια δεν πληρώνουν... Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα.

 Γαμάτη Δημοκρατία... Τέτοια Δημοκρατία θα την ζήλευε και ο Χίτλερ. Πόσα κορμιά να "πέσανε" άραγε για να έχουμε τέτοια Δημοκρατία στην Ελλάδα?

 Η ανεργία μεγαλώνει, η θνησιμότητα μεγαλώνει, η υπογεννητικότητα μεγαλώνει, οι φόροι αυξάνονται, η μαλακία μεγαλώνει και εμείς ακόμα μιλάμε για δημοκρατία. Βέβαια αυτοί μιλάνε... αλλά εμείς ακόμα τους ακούμε και το χειρότερο τους πιστεύουν ακόμα αρκετοί. Οπότε μιλάμε για γίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.