ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Λεβέντης πισωγλέντης...

 23 Μαίου ο μήνας και ακόμα μια μεγάλη μερίδα του τύπου ασχολείτε με τα "χαιδέματα" του Μπουτάρη. Τα κλασικά εθνικά τσοντοκάναλα τύπου ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και λοιποί σαβούρα, προβάλουν τις "ψιλές" που έφαγε ο βρωμόπουστας Μπουτάρης. Καλά πούστης αλλά και βρωμιάρης?


 Ναι βρωμιάρης αφού είναι Τουρκοεβραίος. Χέστηκε για την Θεσσαλονίκη και για τους Θεσσαλονικείς. Λεφτά να παίρνει και άγιος ο Θεός.

 Όλα τα αρχίδια της βουλής, μηδενός εξαιρουμένου, καταδίκασαν ή σιώπησαν για τις "ψιλές" που έφαγε ο πουτάνας γιός Μπουτάρης. Η ΕΛ.ΑΣ του Τσίπρα λέει, ψάχνει να βρεί και ηθικούς αυτουργούς. Αυτουργός είναι ο ίδιος ο σκατόψυχος Μπουτάρης, που υμνούσε τον Κεμάλ απο την μία και απο την άλλη πήγε στην εκδήλωση της γενικτονίας των Ποντίων απο τον Κεμάλ, αφού γέμισε τον κώλο του με κρέας πρώτα απο το "gay parade", το οποίο βλέπαν και μικρά παιδιά.

 Βασικά δεν ήταν ξύλο αυτο που έφαγε ο Μπουτάρης. Έπρεπε να του είχαν ανοίξει το κεφάλι. Όχι μόνο του Μπουτάρη αλλά και των 300 Μπουτάρηδων της Βουλής. Δεν τα κάνει απο μόνος του αυτά. Προφανώς τα κάνει κατ΄ όπιν υπόδειξης απο τρίτους που υπερβαίνουν κατά πολύ το Ελληνικό κυνοβούλιο.

 Η φτώχια κύριοι του ΣΚΑΙ και ιδιαίτερα στον μαλάκα τον Αυτιά, είναι η χειρότερη μορφή βίας και ασκείται απο τις ερμαφρόδιτες ελληνικές κυβερνήσεις σε συνεννόηση με τις ευρωπαικές και ιδιαίτερα της Γερμανικής. Η βία γεννάει τον φασισμό και όχι ο φασισμός την βία, Βία κατά της Ελληνικής κοινωνίας που έχει ξεκινήσει απο το 2009. Απο το "λεφτά υπάρχουν"....

 Δεν γνωρίζω ακριβώς τι λένε τα ελληνικά βοθροκάναλα για τον (ας πούμε...) ξυλοδαρμό της κυρίας Μπουτάρη Ιωάννη, ξέρω όμως τι λένε οι άνθρωποι στα καφενεία και μάλλον το "πολιτκό σύστημα" θα στεναχωρηθεί πολύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.